15. mar 2019

42 0 3

Onsdag havde 5. klasse besøg fra politiet. Det skete i forbindelse med forløbet “det er sejt at sige nej”. Det handler om flertalsmisforståelser og om hvordan, eleverne undgår at have fordomme om hinanden. I løbet af dagen blev der talt om forskellige typer af kriminalitet, og eleverne forholdte sig til spørgsmål som: Hvorfor tror vi noget om andre, som ikke passer? Til slut blev der aftalt at lave en klassekontrakt, så der er faste aftaler om, hvordan vi undgår at komme til at tro noget om andre, som ikke passer. Blandt aftalerne er, at man ikke skal lytte til dårlige rygter, og at der er brug for at der bliver tænkt positive tanker om menneskerne omkring os. Sejt gået af 5. klasse.


13. mar 2019

18 2 4

Hindholm SFO & Klub. SFO og Klub holder fælles maddag hver 14 dag. Denne gang blev der kokkereret minipizza i det meget lokale SFO-pizzeria ”Mama Mia”. Børnene er altid aktivt deltagende i aktiviteten og lærer derfor rigtig mange personlige færdigheder og kompetencer. Køen og ventetiden var lang, men minipizzaen var god


6. mar 2019

40 0 6

Fastelavn i Hindholm SFO/Klub 🎉👑 Den gamle tradition Fastelavn afholdes selvfølgelig også i SFO og Klub på Hindholm. Farlige, frække, yndige, opfindsomme -og ikke mindst modige børn mødte op og slog katten af tønden. Klubbens børn trodsede den silende regn og blæst og blev udendørs. Alle de voksne gik foran med det gode eksempel og var naturligvis også klædt ud.


4. mar 2019

40 0 12

I sidste uge var 6. klasse på lejrtur til Svenstrup Naturskole. Turen bød på frisk luft, hyggelige stunder, samvær og høj latter. Se klip fra klassens lejrtur, i videoen her :-)