26. mar 2020

75 29 4

Vil I være med til at lave et Hindholm-billedcollage? Læg et billede op i kommentarfeltet af, hvordan I laver skole derhjemme, så samler vi dem når vi ses igen 😊 - Kun et billede fra hver elev.


23. mar 2020

80 12 4

Hindholm SFO og Klub ☀️ Kære børn og forældre, når I ikke kan komme i SFO & klub -må aktiviteterne komme til jer. Og så alligevel ikke. Det er slet ikke det samme når kammeraterne og de voksne ikke er der til at spille bold, lege rollelege, slå dig ud i ludo og diskutere småt og stort. Der er stille i SFO'en uden børn og medarbejdere, og vi ser vist alle frem til, at hverdagen er helt normal igen. Her er et par links til idéer til aktiviteter, I kan lave, når I har fri fra skolearbejdet. https://samvirke.dk/artikler/coronavirus-det-kan-skoleboernene-lave-mens-du-arbejder-hjemmefra https://guldastronaut.dk/laer/ De bedste hilsner fra alle SFO-medarbejderne - vi er her endnu 😊 -Og vi GLÆDER os til vi ses igen


19. mar 2020

132 24 9

Først kedede vi os lidt - men så var det vi kom i tanke om, at nu kunne vi finde nullermænd til fejeholdet og have legeplads og multibane HELT for os selv:-)


19. mar 2020

19 2 4

Hold ud kære forældre. Vi skal nok tage over, så snart vi kan😂😂