11. nov 2019

47 0 4

5.a på Hindholm Privatskole er alle blevet optaget på Hogwarts afd. Hindholm. Forleden dag har vi besvaret opgaver med vores hjemmelavede fjerpenne.


11. nov 2019

46 0 2

Berlinmurens fald 7. klasse og deres tysklærer fortalte resten af skolen om Berlinmuren. Det gjorde de, da det er 30 år siden, at den faldt.


8. nov 2019

51 0 2

Hindholm Privatskoles SFO Klubben Vi har budt en ny tradition velkommen…. Relationer og venskaber blev styrket, da der torsdag i uge 45 var stor tilslutning til den første Klubaften i dette skoleår. Klubbørnene tilberedte mad og dækkede bord, og i fællesskabet blev der snakket, spillet bordtennis og fodbold, grinet og spist saml- selv- burger. Vi rundede af med at se den spændende film Skammerens datter 1 sammen -og nyde dejlig kage bagt af en venlig forælder. Både børn og personale glæder sig allerede til næste klubaften i februar.


1. nov 2019

35 0 2

4. klasse har i øjeblikket et forløb om arkitektur i billedkunst. Som et lidt anderledes indslag i undervisningen, skar vi onsdag morgen græskar. Opgaven lød på at skære et billede med et spøgelseshus. Det var en stor teknisk udfordring for alle, men humøret var højt. 🎃